Wat is Bioresonantie


Wat is Bioresonantie


Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen) als in de kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort, er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.


Hoe werkt bioresonantie therapie?

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opheft. De middelen die gebruikt worden bij Bioresonantie therapie werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.


Voordat begonnen kan worden met de behandeling moet duidelijk zijn waar klachten vandaan komen. Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor (een meetapparaat) kunnen deze gevoelige frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen virussen, bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Aan de hand van de Biotensor wordt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam, beschadigd, ontstoken of ziek is.


Als de blokkades (negatieve energie) opgeheven wordt met de Bioresonantie behandeling, zal het lichaam weer in staat zijn zichzelf te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.


De Bioresonantie behandeling is er dus op gericht het lichaam aan te zetten tot herstel (zelfherstellend vermogen). Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.